Týdenní menu na rozvoz

Ceny obědů s rozvozem a polévkou za 140,-Kč. 
Objednávky a změny obědů volejte do 7.00 hodin na telefon: 556 759 424
nebo email: kunc.ma@seznam.cz 
ROZVOZ 21. 3. 2025
Pátek: 28. 3.  – Uzený vývar s krupkami a bramborem
1) Fazole na kyselo, opékaný klobás, cibulka, chléb
2) Pečené kuřecí stehno na česneku, dušená rýže
3) Vepřoví Klatovští Rarášci, vařený brambor, francouzský dresing
4) VEG Fazole na kyselo, vaječná omeleta, cibulka, chléb
5) Mexická tortilla s trhaným kuřecím masem, čerstvou zeleninou dipem
6) Znojemská vepřová pečeně, houskový knedlík
ROZVOZ 31.3. - 4. 4. 2025
Pondělí: 31. 3. 25  – Gulášová s bramborem
1) Hospodářův vepřový řízek v bramborovém těstě( s anglickou) zelný salát
2) Formanský vepřový guláš, houskový knedlík
3) Vepřový steak z kotlety s čedarovou omáčkou, šťouchaný brambor
4) Čekanický Flamendr( vepřové nudličky z panenky) dušená rýže
5) VEG Houbové rizoto z bulguru se sýrem, šopský salát
Úterý: 1. 4.  – Slepičí vývar s tarhoňou( těstovina)
1) Smažená Pašerácká kapsa( šunka, žampióny, niva) vařený brambor, okurek
2) Frankfurtská vepřová pečeně, dušená rýže
3) Koprová omáčka, vařené hovězí zadní, houskový knedlík
4) Kuřecí steak v bylinkové krustě s česnekem, šťouchaný brambor, dresing
5) VEG 2 ks Vařené vejce, koprová omáčka, vařený brambor
Středa: 2. 4. – Fazolová s uzeninou
1) Mletý biftek se sazeným vejcem, šťouchaný brambor, salát
2) Pečená krkovička na medvědím česneku, moravské bílé zelí, houskový knedlík
3) Pražský vepřový závitek, dušená rýže
4) Smažený krutí řízek, vařený brambor maštěný, domácí čalamáda
5) VEG Zapékané palačinky s tvarohem, ovocný čaj
Čtvrtek: 3. 4.  – Hovězí vývar s nudlemi
1) Vepřové medailónky v ořechovém těstíčku , vařený brambor, tatarka
2) Vepřové rizoto se sýrem, kyselý okurek
3) Svíčková na smetaně, houskový knedlík
4) Moravské uzené, bramborová kaše s máslem, okurek
5) VEG Zapékaný květák s vejcem, vařený brambor s cibulkou, okurek
Pátek: 4. 4.  – Mrkvový krém s hráškem
1) Čočka na kyselo, opékaná šunková klobása, cibulka, chléb
2) Pečené kuřecí stehno z Čertova Dvorečka, dušená indická rýže
3) Přírod. řízek po Rychtářsku (omeleta se sýrem) , vař. brambor, americký dresing
4) VEG Čočka na kyselo 2 ks sazené vejce, cibulka, chléb
5) Smažený vepřový kotlet, valašský bramborový salát( slanina, šunka)