ÚTERÝ 22. KVĚTNA 2018 - DENNÍ MENU  
     
  0,45 l Hovězí vývar s masem a nudlemi 36,-
  0,45 l Kmínová s vejcem 23,-
  0,45 l Gulášová s bramborem 36,-
     
     
 

Gulášová s bramborem…Kmínová s vejcem

 
1) 200 g Gril. vepřový steak se šunkou a vejcem, americký brambor 126,-
2) 130 g Gril. vepřové panenky s omáčkou s anglickou slaninkou, hranolky 110,-
3) Specialita: 250 g Ovarové kolínko na prkýnku,hořčice,křen,chléb 94,-
4) 130 g Kuřecí rizoto se sýrem, kyselý okurek 85,-
5) 130 g Dunajská vepřová pečeně, houskový knedlík 85,-
6) 130 g Smažený krutí řízek, bramborový salát 95,-
7) 130 g Vepřový kotlet v bylinkovém těstíčku, vařený brambor, dresing 95,-
8) 130 g Kuřecí rarášci, vařený brambor, tatarská omáčka 95,-
9) 100 g Rozpékaný hermelín na bramboráčkách, zelný salát 95,-
10) 360 g Kynuté knedlíky plněné povidly s máslem a cukrem 89,-
     
 

Moučník1)…119,-…2)…102,-….3)…86,-….4)….77,-…5)…77,-….6)…87,-7)…87,-…8)…87,-….9)…87,-…10)…81,-

 
     
 

Prosíme hosty v pracovním oděvu,aby používali sedáky na židle.Děkujeme za pochopení.

Uvedená jídla obsahují alergeny-A1-A-14Seznam alergenů:                                                      1)obiloviny obsahující lepek,2)korýši3)vejce,4)ryby,5)jádra,6)sojové boby,7)mléko,8)skořápkové plody,9)celer, 10)hořčice,11)sezamové semena,12)oxid siřičitý a siřičitany,13) vlčí bob,14)měkkýši a výrobky Číšník  podá informaci jaké alergeny jsou obsaženy  v jídle.