ROZVOZ

Jídelní lístek od 18.2.do 22.2.2019 na rozvoz cena 88,- Kč
Objednávky a změny obědů volejte na telefon:556759424. Děkujeme

________________________________________________________________________ 

Pondělí: 18.2.  -  Bramborová s žampiony 

1) 100 g Selský vepřový špíz (anglická, klobás), dušená rýže
2) 100 g Pikantní kuřecí masová směs, těstoviny
3) 100 g Smažený vepřový kotlet, vařený brambor, kompot
4) 100 g Frankfurtský vepřový závitek, houskový knedlík

________________________________________________________________________ 

Úterý:19.2. - Hovězí vývar s rýží a šunkou
1) 100 g Kuřecí prso v těstíčku, vařený brambor, salát
2) 100 g Přírodní vepřová pečeně, dušená rýže
3) 100 g Pečené vepřové výpečky, kysané zelí, houskový knedlík
4) 100 g Italské kuřecí rizoto se sýrem, kyselý okurek
5) 100 g Hovězí dušené na mrkvi, vařený brambor

________________________________________________________________________ 

Středa:20.2. - Fazolová s klobásou PIKANT
1) 100 g Zapékaný tatranský přírodní řízek, vařený brambor
2) 100 g Labužnický kuřecí šnek se sýrovou omáčkou, těstoviny
3) 120 g Holandský řízek, bramborová kaše, salát
4) 100 g Vepřové dušené na pepři, dušená rýže

________________________________________________________________________ 

Čtvrtek:21.2. - Bílá gulášová s bramborem
1) 100 g Babiččiny řezy s citronovou polevou, kakao
2) 100 g Vepřový guláš  chléb
3) 100 g Vepřový guláš, houskový knedlík
4) 100 g Kuřecí steak pepka námořníka, šťouchaný brambor
5) 100 g Smažený hermelín, vařený brambor, tatarská omáčka
________________________________________________________________________ 

Pátek:22.2. - Porková se sýrem
1) 1/4 Pečené kuřecí stehno, dušená rýže
2) 100 g Čočka na kyselo, opékané trampské cigáro s cibulkou chleb
3) Čočka na kyselo 2ks sazené vejce s cibulkou, chléb
4) 100 g Pečená krkovička na klobásovém zelí, bramborový knedlík
5) 100 g Smažená treska plněna brokolicí a sýrem, vařený brambor, kompot

Ve všech jídlech jsou alergeny: 1,3,5,6,78,9,10,11,12

Seznam alergenů: -A1-A-14 Seznam alergenů:      
1) obiloviny obsahující lepek, 2) korýši,  3) vejce, 4) ryby, 5) jádra, 6) sojové boby, 7) mléko, 8) skořápkové plody, 9) celer, 10)  hořčice, 11) sezamové semena, 12) oxid siřičitý a siřičitany, 13) vlčí bob, 14) měkkýši a výrobkyz nich ...